Designinterieur in Gent

 

Bent u op zoek naar een specialist in designinterieur in de omgeving van Gent? Dan bent u op de goede plek beland bij Four Rooms. In onze winkel in Gent werken we uitsluitend met minder gekende, maar wel enorm unieke, internationale merken. Ontdek ons assortiment aan designinterieur van onze zaak.

 
  • ✓ Handgemaakte producten
  • ✓ Lokale productie
  • ✓ Persoonlijke aanpak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

 
 
Nanimarquina

Wij helpen u met het samenstellen van een prachtig designinterieur in de omgeving van Gent

Voor designinterieur kunnen de designmeubelen van onze zaak in Gent niet ontbreken. Heeft u nog unieke designzetels nodig? Wij hebben onder meer zetels van het merk Sancal. Zoekt u eerder een designsalontafel waar uw gasten versteld van zullen staan? Dan is een mortex-tafel zeker aan te raden. U kunt ons aanbod aan designinterieur gemakkelijk online bekijken via de webshop of in onze winkel in Gent. Daar voorzien we u maar al te graag van persoonlijk advies, zodat u onze zaak verlaat met een glimlach en met artikelen die volledig bij uw stijl passen.

showroom

Bestel uw favoriete designitems

 

Heeft u een prachtige designlamp gevonden tussen ons assortiment? Zijn er andere items die perfect zouden passen bij uw designinterieur in regio Gent, zoals een OUT-meubel? Bestel ze simpelweg via de webshop of bezoek onze showroom in Gent! Heeft u toch nog enkele vragen? Bel naar +32 (0)497 44 55 68, stuur een e-mail naar info@fourrooms.be of vul ons online contactformulier in. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder, zodat jij binnenkort geniet van uw droominterieur.

 


 

 
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies