Designtuinmeubelen kopen in Gent

 

U kan een breed aanbod aan designtuinmeubelen kopen bij Four Rooms in Gent (Oost-Vlaanderen), online of ter plaatse in onze showroom. Van strakke tuintafels in beton of kunststof tot elegante bijzettafels of buitensalons: vertel ons wat u zoekt en we helpen u met veel plezier verder. Wij, dat zijn Line en Pieter, eigenaars van Four Rooms en fans van een hoogstpersoonlijke aanpak. Het liefst werken we samen met kleinschalige ateliers in Europa, die flexibel zijn en heel vaak maatwerk kunnen bieden. Dankzij ons brede netwerk vinden we zeker een oplossing die bij u past.

 
  • ✓ Handgemaakte producten
  • ✓ Lokale productie
  • ✓ Persoonlijke aanpak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

 
 
Nanimarquina

Unieke designtuinmeubelen kopen in onze meubelwinkel in Gent (Oost-Vlaanderen)

Designtuinmeubelen kopen kan online of in onze winkel in Gent (Oost-Vlaanderen). In de categorie outdoormeubelen hebben we bijvoorbeeld de De Lloyd outdoor tafel met zijn dunne tafelblad en typerende tafelpoten. Een eyecatcher voor uw tuin of terras die bovendien altijd stabiel staat, ongeacht de ondergrond. Ontdek ook de Boiacca: een verrassend elegante outdoortafel gemaakt van beton. Zoekt u ook designmeubelen of interieuraccessoires voor binnen? Spring dan zeker eens binnen in onze winkel of neem een kijkje in onze webshop. Laat u verrassen door de tapijten van Nanimarquina en GAN RUGS, bekijk de sofa’s van Sancal of de verlichting en meubelen van MENU. 

showroom

Koop uw designtuinmeubelen in Gent (Oost-Vlaanderen) of online

Onze outdoormeubelen in real life bekijken of kopen in onze showroom in Gent (Oost-Vlaanderen)? Onze deur staat altijd open, dus spring gerust eens binnen. Onze winkel bevindt zich net buiten het centrum: vlot bereikbaar en makkelijk (gratis) parkeren. Nog vragen over ons aanbod? Geef ons een seintje via +32 (0)497 44 55 68, info@fourrooms.be of het contactformulier.


 

 
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies