ALTAR table - 270 x 70 ALTAR table - 270 x 70 ALTAR table - 270 x 70 ALTAR table - 270 x 70 ALTAR table - 270 x 70 ALTAR table - 270 x 70
ALTAR table - 270 x 70 ALTAR table - 270 x 70 ALTAR table - 270 x 70 ALTAR table - 270 x 70 ALTAR table - 270 x 70 ALTAR table - 270 x 70
ALTAR table - 270 x 70
Prachtige tafel met massief houten blad in eik op maat. Afmetingen: L=270cm - B=62-89cm

Standaard levertijd

6-8 weken

€ 4.725,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Elke Altar tafel van WDSTCK begint met de zorgvuldige selectie van de boomsnede, die bepalend is voor het uiteindelijke ontwerp van het tafelblad.
Het mooiste werk van de natuur wordt geaccentueerd door elk detail van het hout te eren en ze op minimalistische frames te plaatsen. Twee massieve snedes van dezelfde boomstam worden delicaat aan elkaar gelijmd in een open-boek concept. Dit concept voegt symmetrie en evenwicht toe aan de ruwe vormen en tekeningen, wat resulteert in een verfijnd organisch ontwerp. De geïntegreerde constructie houdt het tafelblad perfect waterpas en laat het hout toch op natuurlijke wijze reageren op omgevingsfactoren zoals warmte en vocht. Enkel en alleen Europees hout wordt geselecteerd. Eik, plataan, iep en es passen beter in onze omgeving en verdienen het om gezien te worden.

Deze tafel is verkrijgbaar in een gewelfde 'Free Flow' versie of de meer subtiele houtafwerking 'Clean Cut'. De tafelbladen hebben een variabele breedte en een dikte van 3 - 4 cm. De tafelhoogte ligt tussen 75 en 76 cm.
De naam 'Altar' is geïnspireerd op de manier waarop de boomschijf wordt gedragen door een fragiel metalen frame, verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.
(standaard oversteek = 20cm)
De matte afwerking van het blad benadrukt de natuurlijke belijning en zorgt ervoor dat het hout in de loop der jaren nog karakteristieker wordt. (zwart gebeitst of naturel.)

Neem contact met ons op en laat u adviseren voor uw persoonlijke tafel op maat in de juiste houtsoort, blad van voorkeur, afwerkingen en geschikte afmetingen voor uw interieur.

opmerking:
Levering en montage regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant, tot gelijkvloers is inbegrepen.
Verdiepingen en moeilijk bereikbare toegang is te bepalen na plaatsbezoek.
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies