Miniforms

Miniforms

Miniforms ondersteunt een ontwerpcultuur die functionaliteit, esthetiek en duurzame ontwikkeling bestudeert met behoud van de lokale, Italiaanse cultuur. Bij Miniforms hebben ze een sociale verantwoordelijkheidzin die hen ertoe aanzet om lokaal te produceren op basis van circulaire economie. Dat begint bij het kiezen van de materialen tot de leveranciers die dezelfde doelen voor ogen hebben. Bij Four Rooms in Gent zijn we dan ook trots dat we meubelen van dit merk mogen aanbieden aan onze klanten.

Waarom kiezen voor Miniforms?

Indien u prachtige designmeubelen wilt kopen en ook nog eens wilt bijdragen aan een milieuvriendelijk productieproces, dan is dit topmerk exact wat u zoekt. Zo is het hout dat ze gebruiken afkomstig van herbeboste gebieden en de verfmethoden hebben een erg lage uitstoot van oplosmiddelen. Ze zien hun werk als een collectieve verbintenis: “We zijn ambachtslieden en we zijn allemaal verschillend.” Ieder lid van Miniforms heeft de knowhow van de tradities van dit familiebedrijf geërfd. Hoewel ze gebruik maken van machines, verrichten hun handen nog steeds het meeste werk.

Welke meubelen van Miniforms vindt u bij ons?

In onze interieurwinkel in Gent kunt u terecht voor allerlei meubelen en accessoires van dit Italiaanse merk. Zo hebben we van Miniforms onder meer:

Kunt u maar niet kiezen tussen de verschillende interieuraccessoires of -meubelen van dit merk? Kom dan langs voor advies op maat!

Bezoek onze winkel of bestel online

Heeft u interesse in een bepaald meubel of accessoire van Miniforms? Kom het dan kopen in onze winkel in Gent of plaats uw bestelling via de webshop. Heeft u nog enkele vragen vooraleer u de knoop doorhakt? Bel naar het nummer +32 (0)497 44 55 68, stuur een e-mail naar info@fourrooms.be of vul het contactformulier in.Weergave:
 


Bezig met laden...

Filter

close
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies