Interieuraccessoires

Een breed aanbod aan interieuraccessoires kopen, kan bij Four Rooms in Gent. Van vazen, kussens, handdoekrekken en plantenhouders tot keukenaccessoires zoals een originele fruitschaal of wijnrek. In onze interieurwinkel vindt u bovendien unieke designmeubelen, vaak afkomstig van kleinschalige ateliers. Onze meubels en interieuraccessoires zijn meestal lokaal gemaakt in Europa, vaak op een duurzame manier. We stellen een persoonlijke aanpak voorop en gaan samen met u op zoek naar de ideale oplossing voor uw woning.

Interieuraccessoires kopen in onze meubelwinkel in Gent

Interieuraccessoires kopen kan online of in onze winkel in Gent. In ons aanbod vindt u tal van eigenzinnige items die uw interieur persoonlijkheid en karakter geven. De Blumenampel en Blumenkugel van Atelier Haussmann bijvoorbeeld: plantenhangers gemaakt met een combinatie van 3D-printing, rubberrotatie, giet- en handwerk. De Wine Breather Carafe van MENU is dan weer een prijswinnende bestseller en verkrijgbaar in twee afwerkingen: in helder of gekleurd glas. Unieke interieuraccessoires voor uw eigen woning of om cadeau te doen.

Kom langs in onze winkel of bestel online

Onze interieuraccessoires in real life bekijken of kopen in onze winkel in Gent? Dat kan! Onze deur staat altijd voor u open. Nog vragen over ons aanbod? Geef ons een seintje via +32 (0)497 44 55 68, info@fourrooms.be of het contactformulier. Neem ook zeker een kijkje in onze webshop, waar u nog meer mooie designitems vindt, zoals de tapijten van Nanimarquina  of GAN RUGS.Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  


Filter

close
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies