Interieuraccessoires

Interieuraccessoires kopen in Gent kan bij Four Rooms. Van vazen, kussens, handdoekrekken en plantenhouders tot keukenaccessoires zoals een originele fruitschaal of wijnrek; bij ons vindt u praktisch alles. In onze zaak vindt u bovendien unieke designmeubelen, vaak afkomstig van kleinschalige ateliers. Onze meubels en interieuraccessoires zijn meestal lokaal gemaakt in Europa, vaak op een duurzame manier. We stellen een persoonlijke aanpak voorop en gaan samen met u op zoek naar de ideale oplossing voor uw woning.

Interieuraccessoires kopen in onze zaak in Gent

Interieuraccessoires kopen kan online of in onze winkel in Gent. In ons aanbod vindt u tal van eigenzinnige items die uw interieur persoonlijkheid en karakter geven. De Blumenampel en Blumenkugel van Atelier Haussmann, bijvoorbeeld, zijn plantenhangers gemaakt met een combinatie van 3D-printing, rubberrotatie, giet- en handwerk. De Wine Breather Carafe van MENU is dan weer een prijswinnende bestseller en verkrijgbaar in twee afwerkingen: in helder of gekleurd glas. Het zijn beide unieke interieuraccessoires om zelf te kopen bij ons in Gent of om cadeau te doen.

Kom langs in onze winkel of bestel online

Wilt u interieuraccessoires kopen in onze interieurwinkel in Gent? Dat kan! Onze deur staat altijd voor u open. Heeft u nog vragen over ons aanbod? Geef ons een seintje via +32 (0)497 44 55 68, via info@fourrooms.be of via het contactformulier. Neem ook zeker een kijkje in onze webshop, waar u nog meer mooie designitems vindt, zoals de tapijten van Nanimarquina of GAN RUGS.Weergave:
  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  


Filter

close