Nanimarquina

Nanimarquina

Dankzij een grote passie, van generatie op generatie, voor design en een lange geschiedenis in private en publieke projecten is Nanimarquina een internationale referentie geworden voor hedendaagse tapijten en interieurdesign.
Texturen, kleuren, vorm en materiaal die men bij Nanimarquina toepast in de ontwerpen, trachten het welzijn en de woonbeleving van de mensen te verbeteren.
Begin jaren ’90 besloot Nanimarquina de productie naar India te verhuizen en ontdekte de onbegrensde vaardigheden van de ambachtslieden en de culturele waarde van het tapijt in dat land. Met een diep respect voor de traditie en het milieu maken ze tapijten met oude technieken van wevers in India, Pakistan en Nepal.
Per verkocht tapijt gaat een deel van de opbrengst naar het Care & Fair project.

De unieke tapijten van Nanimarquina kopen in Gent (Oost-Vlaanderen)? Bij meubel- en interieurwinkel Four Rooms vindt u handgemaakte Nanimarquina-tapijten in verschillende kleuren, vormen en texturen. Bloom is bijvoorbeeld een met de hand getuft tapijt in de vorm van een bloem, gemaakt van 100% wol. De unieke vorm en warme kleurenpalet doen uw interieur letterlijk en figuurlijk opfleuren. De reeks Telares - handgeweven tapijten van Afghaanse wol - heeft dan weer een sobere, natuurlijke uitstraling, gecreëerd door kleine oneffenheden in het natuurlijke materiaal.
Liever een Nanimarquina-tapijt op maat? Neem contact op en we bezorgen u snel een offerte.

Een uniek Nanimarquina-tapijt kopen in Gent (Oost-Vlaanderen) of online

De Nanimarquina-tapijten kan u kopen in Gent (Oost-Vlaanderen) bij Four Rooms, ter plaatse in onze winkel of online. Nanimarquina is een internationale referentie voor hedendaagse tapijten en interieurdesign. De texturen, kleuren, vorm en het materiaal dat het merk toepast in zijn ontwerpen, hebben een unieke uitstraling. Begin jaren ’90 verhuisde het label zijn productie naar India. Met een diep respect voor de lokale traditie en het milieu maakt Nanimarquina sindsdien tapijten volgens oude technieken van wevers in India, Pakistan en Nepal. Per verkocht tapijt gaat een deel van de opbrengst naar het Care & Fair-project.

Kom langs in onze winkel

De Nanimarquina-tapijten in real life bekijken of kopen in onze winkel in Gent (Oost-Vlaanderen)? Dat kan! Onze deur staat altijd voor u open. Nog vragen over een specifiek Nanimarquina-tapijt dat u wilt kopen in onze winkel in Gent (Oost-Vlaanderen) of online? Geef ons een seintje via +32 (0)497 44 55 68, info@fourrooms.be of het contactformulier. Neem ook zeker een kijkje in onze webshop, waar u nog meer mooie designitems vindt, zoals de zetels van Sancal of de verlichting van MENU.Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  


Filter

close
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies