Tapijten

U kunt een breed aanbod aan tapijten kopen bij Four Rooms in Gent: van handgeweven tapijten met een origineel motief tot wollen tapijten met een warme textuur en uitstraling. Zoekt u een blikvanger met een sprekend kleurenpalet? Of wilt u eerder een sober tapijt in neutrale tinten? Laat het ons weten. We gaan graag samen met u op zoek naar het tapijt dat perfect in de ruimte past. Wij, dat zijn Line en Pieter, eigenaars van Four Rooms en fans van een hoogstpersoonlijke aanpak. Het liefst werken we samen met kleinschalige ateliers in Europa, die flexibel zijn en heel vaak maatwerk kunnen bieden.

Bijzondere tapijten kopen in onze zaak

Onze tapijten kopen kan online of in onze meubel- en interieurwinkel. U vindt er merken zoals GAN RUGS, een label dat zijn tapijten vervaardigt in India en enkel gebruikmaakt van natuurlijke vezels zoals katoen, linnen, jute, zijde en wol. Elk stuk wordt met de hand gemaakt door lokale vakmensen. GAN RUGS sponsort bovendien ontwikkelingsprojecten voor vrouwen op het platteland in India. Ook Nanimarquina werkt op die manier en stort een deel van zijn opbrengst door naar het Care & Fair project.

Breng een bezoek aan onze winkel of bestel online

Naast tapijten en interieuraccessoires, kunt u bij Four Rooms ook eigenzinnige designmeubelen kopen. Wilt u ze in real life bekijken in onze winkel en daarbij genieten van interieuradvies? Natuurlijk kan dat. De deur van onze showroom staat altijd open. Heeft u nog vragen over de tapijten die u bij ons kunt kopen of wilt u een afspraak maken? Geef ons een seintje via +32 (0) 497 45 39 98 of via het contactformulier. Neem ook zeker een kijkje in onze webshop, waar u nog meer mooie designitems vindt.Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  


Filter

close