salontafels

Wilt u een designsalontafel kopen om uw interieur naar een hoger niveau te tillen? Ontdek het originele aanbod van Four Rooms, gelegen net buiten het centrum van Gent. Interieurexperts Line en Pieter maken u graag wegwijs in hun eigenzinnige collectie. Zowat alle meubelen en interieuraccessoires zijn afkomstig van kleinschalige designers en ateliers, die zeer flexibel zijn en vaak op maat kunnen werken. Als u dus een unieke designsalontafel, die perfect past bij uw woonkamer, wilt kopen, dan bent u bij Four Rooms aan het juiste adres.

Een unieke designsalontafel kopen in onze meubelzaak

Bij Four Rooms, onze meubel- en interieurwinkel in Gent, helpen we u maar al te graag bij het kopen van de perfecte designsalontafel. Heeft u graag een tafel met een organisch design of bent u net meer fan van iets strakkers? Wat dacht u bijvoorbeeld van een mortex-tafel? Geef uw wensen gerust door en wij denken graag met u mee. Wij hebben onder andere tafels van de volgende unieke merken:

Bekijk uw favoriete ontwerp online of in onze winkel in Gent

Wilt u een designsalontafel kopen van onze winkel? Plaats uw bestelling dan gewoon via de webshop! Heeft u toch nog enkele twijfels? Dan raden we aan om langs te komen in onze showroom. Zo kunt u uw favoriete tafel in het echt bekijken en kunt u gemakkelijk vragen stellen indien nodig. Uiteraard kunt u uw vragen ook stellen via het nummer +32 (0)497 44 55 68, via info@fourrooms.be of via ons contactformulier.Weergave:
 


Bezig met laden...

Filter

close
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies