BD Barcelona

BD Barcelona

Wilt u producten van BD Barcelona kopen? Dat begrijpen we zeker! Zij combineren design en kunst, sinds 1972. Bij Four Rooms, onze winkel in Gent, verkopen we allerlei designmeubelen van dit merk. U bekijkt ons aanbod gemakkelijk in de webshop of in een van onze vier kamers.

Waarom producten van BD Barcelona kopen?

Door de designmeubelen van BD Barcelona te kopen kiest u voor een uniek merk. BD Barcelona ontstond in de jaren ’70 en is altijd al een atypisch bedrijf geweest. De oprichters en de huidige eigenaars, die uit een architecturale achtergrond komen en niet uit het bedrijfsleven, hebben de productie van B.D. vanaf het begin georiënteerd door het cultiveren van schoonheid, in sommige gevallen boven hun functie. Geproduceerd met ambachtelijke processen in plaats van massaproductie, hebben de nieuwe producten altijd meer nabijheid tot kunst dan tot industrieel design. Ze zijn gekenmerkt door een superieure kwaliteit, korte serieproducties (en soms beperkte oplages), en unieke stukken door de ambachtelijke productie. In de jaren '70 verraste B.D. iedereen door het bewerken van Gaudí's meubelen voor zijn beroemde gebouwen. In de vroege jaren '90 verbaasde B.D. opnieuw door de introductie van een exclusieve, eerste collectie meubelen en lampen ontworpen door Dalí. De collecties en ontwerpers met een geaccentueerd artistiek profiel zoals Jaime Hayon en Doshi Levien, blijven recentelijk de weg wijzen naar waar design en kunst elkaar ontmoeten.

Onze producten van BD Barcelona

Bij onze interieurwinkel in Gent kunt u verschillende producten van BD Barcelona kopen. Bent u nog op zoek naar leuke barstoelen voor aan uw keukentoog? Wat dacht u van een prachtige designsalontafel? U vindt al deze stukken en nog zo veel meer bij onze zaak! Kunt u de knoop maar niet doorhakken? Reken gerust op gepersonaliseerd interieuradvies van onze experts.

Kom langs of bestel via de webshop

Heeft u de perfecte interieuraccessoires of meubelen gevonden van BD Barcelona en wenst u deze bij ons te kopen? Plaats de artikelen dan in uw winkelmandje en voltooi uw bestelling of kom langs in onze zaak! Heeft u nog enkele vragen over onze producten of wilt u een afspraak maken? Bel naar +32 (0) 497 45 39 98 of vul het contactformulier in.Weergave:


Bezig met laden...

Filter

close