Functionals

Functionals

Indien u Functionals-meubelen wilt kopen, kan dat bij Four Rooms in Gent. Het motto van Functionals luidt: ‘Craftsmanship is in our DNA’. Ze creëren dan ook al verschillende generaties lang allerlei creatieve ontwerpen. Verwacht het onconventionele en bekijk welke meubelen van Functionals wij aanbieden.

Functionals-meubelen met een verhaal kopen

Functionals biedt een collectie meubilair en huisraad aan, exclusief ontworpen door innovatieve designers en steeds met een verhaal. Elke designer heeft zijn of haar eigen perspectief, maar ze delen een gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. De ontwerpen worden gemaakt in kleine, gespecialiseerde fabrieken in Europa en worden vaak nog met de hand afgewerkt. Ze combineren Nederlandse nuchterheid en stevigheid met het gebruik van duurzame materialen. Bent u specifiek op zoek naar een designsalontafel van dit merk? Dan kunt u deze en nog vele andere Functionals-meubelen bij ons kopen!

Bestel uw favoriete Functionals-meubel bij ons

Heeft u ons aanbod aan Functionals-meubelen bekeken en wilt u een artikel kopen? Plaats uw bestelling dan via de webshop of kom langs in onze meubel- en interieurwinkel in Gent. Voor vragen belt u naar het nummer +32 (0)497 44 55 68, stuurt u een e-mail naar info@fourrooms.be of vult u ons contactformulier in.Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  


Filter

close
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies