meubelen voor een home office

Wilt u meubelen voor uw home office kopen in Gent? Bij Four Rooms vindt u designbureaus, bureaustoelen en andere designmeubelen voor uw thuiskantoor. Bent u op zoek naar een specifiek stuk voor uw home office? Vertel ons wat u zoekt en we helpen u met veel plezier verder. Wij, dat zijn Line en Pieter, eigenaars van Four Rooms en fans van een hoogstpersoonlijke aanpak. Het liefst werken we samen met kleinschalige ateliers in Europa, die flexibel zijn en heel vaak maatwerk kunnen bieden. Dankzij ons brede netwerk van leveranciers vinden we zeker een oplossing die bij u past.

Designmeubelen voor uw home office kopen in onze winkel in Gent

Bij Four Rooms in Gent kan u designmeubelen en -accessoires kopen om uw home office zo in te richten dat het perfect aansluit bij de rest van uw woning. Het Ernest desk, een compact bureau met ingewerkte opbergruimte, is bijvoorbeeld ideaal voor kleine ruimtes. Mag het nog compacter? Bekijk dan ook eens het minimalistische Rail Desk van MENU of de handige BUREAU-opstelling van Montana. Vul aan met een elegante – en ergonomisch verantwoorde – bureaustoel zoals de Elephant Roulette of een van de MENU-designstoelen en uw thuiswerkkantoor is compleet. 

Bezoek ons in Gent of bestel via de webshop

Onze home office meubelen van dichtbij bekijken of kopen, kan in onze interieurwinkel in Gent. Kom vrijblijvend langs. Four Rooms bevindt zich net buiten het centrum van de stad. We zijn dus vlot bereikbaar én u kan hier makkelijk en gratis parkeren. Heeft u nog vragen over onze designmeubelen en -accessoires? Geef ons een seintje via +32 (0)497 44 55 68, via info@fourrooms.be of via het contactformulier.Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  


Filter

close