Mogg

Mogg

MOGG srl is een relatief nieuw meubelbedrijf met een uitgesproken, eigen identiteit. Ze opende de deuren op de Salone del Mobile in Milaan in 2012. Ze staan voor een stijlvol, democratisch en zeer toegankelijk design, met af en toe een knipoog. MOGG speelt graag met de grens tussen kunst en design. Denk bijvoorbeeld aan grafische sneden tegenover gebogen lijnen, warme materialen gecombineerd met koude, dynamiek en veelzijdigheid die de objecten van dit merk karakteriseren.

Mogg

MOGG kopen bij onze winkel in Gent

Staat u volledig achter de creatieve ontwerpen van MOGG? Dan kunt u in onze interieurwinkel verschillende van deze unieke designs kopen. Zoekt u bijvoorbeeld nog een leuk opbergmeubel om uw designinterieur af te maken? Dan bestelt u deze gemakkelijk bij ons! Zoekt u eerder een leuke salontafel, die perfect past bij uw zetelinrichting? Ook dan helpen we u graag. Ten slotte bieden we ook verlichting aan van dit merk. Kies het model, de kleur of de afmetingen die het best bij uw interieur passen!

Bestel uw favoriete MOGG-items

Heeft u tussen ons aanbod aan designaccessoires en -meubelen van MOGG iets gevonden dat u volledig in uw interieur ziet? Aarzel dan niet om uw bestelling te plaatsen via de webshop of om langs te komen bij Four Rooms in Gent. Bent u fan van hun designs, maar zoekt u toch net iets anders? Dan nemen we voor u graag contact op met MOGG om de mogelijkheden te bespreken. Voor vragen belt u naar +32 (0)497 44 55 68, stuurt u een e-mail naar info@fourrooms.be of vult u het contactformulier in.Weergave:


Bezig met laden...

Filter

close