Visie

Onze visie en aanpak

Four rooms is een meubel- en interieurwinkel in Gent voor particulieren en professionelen. Ons aanbod designmeubelen en -objecten is origineel en exclusief. Maar wat ons écht anders maakt, zijn onze visie en aanpak. 

 

Kleinschalig, exclusief en heel vaak op maat

Duurzaam, lokaal, handmade: het zijn termen die we bij Four Rooms niet zomaar gebruiken. Hebben we een voorkeur voor lokale merken? Jazeker. Het liefst zijn onze designmeubelen en -objecten made in Europe of - als het even kan –
in eigen land.
Maar bovenal kiezen we voor kleinschalige designers en ateliers. Mensen die ontwerpen creëren met een ziel en de productie van heel dichtbij opvolgen. Daardoor kunnen ze heel vaak maatwerk bieden en kunnen wij passende oplossingen voorstellen. Out-of-the-box maar vooral: op maat van uw interieurproject. En duurzaam, dat ook. Want zo’n uniek stuk is met veel aandacht en toewijding gemaakt en kan vaak vele jaren of decennia mee.

Interieurwinkel met een persoonlijke touch

Line en Pieter vormen de kern van het Four Rooms-team. Twee interieurkenners met een eigenzinnige stijl en manier van werken. In onze webshop selecteerden we een aantal meubelen en interieurobjecten die u meteen online kan bestellen. Maar het liefst gaan we voor de persoonlijke aanpak.
In onze interieurwinkel – net buiten het centrum van Gent – ontdekt u onze collectie in vier sfeervol ingerichte kamers. Kijk er gerust rond om ideeën op te doen, stel vrijblijvend vragen of zet u voor een kop koffie en een inspirerende babbel. We vertellen u graag alles over de merken waarmee we samenwerken, helpen u stukken uitkiezen die honderd procent passen in uw interieur of gaan met plezier op zoek naar oplossingen die misschien minder voor de hand liggen maar wel een perfecte match vormen met wat u zoekt.

Particulier, architect of interieurvormgever

Particuliere klant op zoek naar een bijzondere blikvanger voor uw interieur? Of bent u een (interieur)architect die precies weet wat hij wil, maar niet meteen weet waar hij zijn zoektocht moet starten? Zowel professionals als particulieren zijn welkom bij Four Rooms in Gent voor koffie, een babbel of vrijblijvend advies. Onze deur staat altijd open, voor iedereen!