designzetels

Wilt u designzetels kopen in Gent? Dat kan bij Four Rooms, online of ter plaatse in onze showroom. Een modulair salon dat u zelf samenstelt – zodat het perfect in uw woonkamer past -, een elegante driezitsofa of een comfortabele loungefauteuil met bijpassende poef of voetenbank: vertel ons wat u zoekt en we helpen u met veel plezier verder. Wij, dat zijn Line en Pieter, eigenaars van Four Rooms en fans van een hoogstpersoonlijke aanpak. Het liefst werken we samen met kleinschalige ateliers in Europa, die flexibel zijn en heel vaak maatwerk kunnen bieden.

Stijlvolle designzetels kopen in zaak in Gent 

Designzetels kopen kan online of in onze meubel- en interieurwinkel in Gent. In ons aanbod vindt u onder meer de designzetels van het Spaanse Sancal en de comfortabele doch elegante fauteuils en sofa’s van MENU. Heeft u twijfels over de juiste zetelopstelling, afmeting of kleur? We denken graag mee over de ideale inrichting en helpen u de juiste designsofa of loungezetel uit te kiezen. In onze webshop vindt u trouwens een ruim aanbod aan andere designmeubelen en –accessoires. Zo hebben we tal van designmeubelen voor uw tuin.

Bezoek ons in Gent of bestel online

Heeft u een mooi model gevonden tussen ons aanbod aan designzetels, maar wilt u weten of deze ook goed zit? Kom vrijblijvend langs in onze showroom in Gent. Onze winkel bevindt zich net buiten het centrum. We zijn gemakkelijk bereikbaar en hebben een gratis parking. Heeft u nog vragen over het aanbod aan designzetels die u bij ons in Gent kan kopen? Geef ons een seintje via +32 (0)497 44 55 68, via info@fourrooms.be of via het contactformulier.Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  


Filter

close
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies