zetels en zetelopstellingen

Wilt u designzetels kopen in Gent? Dat kan bij Four Rooms, online of ter plaatse in onze showroom. Een modulair salon dat u zelf samenstelt – zodat het perfect in uw woonkamer past -, een elegante driezitsofa of een comfortabele loungefauteuil met bijpassende poef of voetenbank: vertel ons wat voor zetel u wilt kopen en we helpen u met veel plezier verder. Wij, dat zijn Line en Pieter, eigenaars van Four Rooms en fans van een hoogstpersoonlijke aanpak. Het liefst werken we samen met kleinschalige ateliers in Europa, die flexibel zijn en heel vaak maatwerk kunnen bieden.

Stijlvolle designzetels kopen voor een prachtig interieur

Designzetels kopen kan online of in onze meubel- en interieurwinkel in Gent. In ons aanbod vindt u onder meer de designzetels van het Spaanse Sancal en de comfortabele doch elegante fauteuils en sofa’s van MENU. Heeft u twijfels over de juiste zetelopstelling, afmeting of kleur van de zetel die u wilt kopen? We denken graag mee over de ideale inrichting en helpen u de juiste designsofa of loungezetel uit te kiezen. In onze webshop vindt u trouwens een ruim aanbod aan andere designmeubelen en –accessoires. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige tafels van WDSTCK.

Bezoek ons of bestel online

Heeft u een mooi model gevonden tussen ons aanbod aan designzetels, maar wilt u weten of deze ook goed zit? Kom vrijblijvend langs in onze showroom. Onze winkel bevindt zich net buiten het centrum. We zijn gemakkelijk bereikbaar en hebben een gratis parking. Heeft u nog vragen over het aanbod aan designzetels, of wilt u een afspraak maken om uw zetel te kopen? Geef ons een seintje via +32 (0) 497 45 39 98 of via het contactformulier.Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  


Filter

close