Kristalia

Kristalia

Kristalia is een goed voorbeeld van wat men ‘high-end industrieel vakmanschap’ noemt. Dit merk combineert manuele vaardigheden met standaardproductie, het concept van hooggespecialiseerde arbeiders met mechanische productie, en efficiëntie met langzame productie. Ze zijn een mix van Italiaans design, uitmuntende kwaliteit en écht vakmanschap.

Verschillende meubelen van Kristalia bij onze zaak in Gent

Indien u meubelen van Kristalia wilt kopen, kunt u terecht bij Four Rooms in Gent. Wij verkopen allerlei unieke designmeubelen van dit merk. Zo hebben we bijvoorbeeld barstoelen van Kristalia, die uw keuken een hippe uitstraling geven. Ook comfortabele, unieke bureaustoelen van met een leuke Italiaanse toets, vindt u bij ons. Zo kunt u uw home office op een originele manier inrichten. Ten slotte kunt u bij ons ook salontafels van Kristalia kopen.

Kom langs in onze showroom

We nodigen u graag uit om ons aanbod aan meubelen van Kristalia te komen bekijken in onze showroom in Gent. Hier staan onze interieurexperts klaar met de nodige informatie over onze meubels en voorzien ze u van advies op maat. U kunt uw vragen ook altijd stellen via het nummer +32 (0)497 44 55 68, via info@fourrooms.be of via ons online contactformulier. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van uw interieurmeubelen.Weergave:
 


Bezig met laden...

Filter

close
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies