Northern

Northern

Het merk Northern is geboren in de studio's van Northern Lighting, waar een team creatieven al twaalf jaar levens verlicht. Northern combineert schoonheid met functionaliteit, en geeft de voorkeur aan natuurlijke materialen en echt vakmanschap.
De debuutcollectie is eenvoud op zijn best, vertaald in gestroomlijnde ontwerpen die leuk zijn om te combineren en makkelijk te laten botsen en contrasteren. Gerookt hout, schemerige kleuren en sterke silhouetten creëren ingetogen stemmingen, terwijl subtiele geometrieën en klassieke gevoeligheden een elegante touch toevoegen.
De ontwerpen van Northern kunnen energie geven en inspireren, een ontspannende stemming creëren of de sfeer neerzetten voor een rustgevende achtergrond. Ontworpen met de potentie om elke omgeving uniek te maken, geven de producten van Northern sfeer terwijl ze een nieuwe visie op Scandinavische stijl onthullen.
 

Heeft u interesse om Northern-meubelen te kopen? Dat kan bij Four Rooms in Gent. Het merk Northern is geboren in de studio’s van Northern Lighting, waar een team van creatievelingen al meer dan tien jaar levens verlicht. Ze combineren schoonheid met functionaliteit en geven de voorkeur aan natuurlijke materialen en écht vakmanschap. Ontdek welke meubelen van Northern u in onze zaak kunt kopen.

Unieke Northern-meubelen kopen

De debuutcollectie is eenvoud op zijn best, vertaald in gestroomlijnde ontwerpen die leuk zijn om te combineren en makkelijk te laten botsen en contrasteren. Gerookt hout, schemerige kleuren en sterke silhouetten creëren ingetogen stemmingen, terwijl subtiele geometrieën en klassieke gevoeligheden een elegante toets toevoegen. De ontwerpen van Northern kunnen energie geven en inspireren, een ontspannende stemming creëren of de sfeer neerzetten voor een rustgevende achtergrond. Ontworpen met de potentie om elke omgeving uniek te maken, geven de producten van Northern sfeer terwijl ze een nieuwe visie op Scandinavische stijl onthullen. In onze interieurwinkel in Gent kunt u verschillende Northern-meubelen kopen. Zo hebben we bijvoorbeeld:

Uiteraard hebben nog allerlei andere merken, waar u deze meubelen perfect mee kunt combineren. Bij een bezoek aan onze winkel kunt u volop interieurinspiratie opdoen.

Bestel uw favoriete Northern-meubel

Heeft u tussen ons aanbod aan Northern-meubelen iets gevonden dat u wilt kopen? Dan kunt u dat gemakkelijk bestellen via de webshop. U kunt ook altijd langskomen in de vier kamers van onze meubelshowroom. Bij vragen belt u naar het nummer +32 (0) 497 45 39 98 of vult u het contactformulier in.

 

 Weergave:


Bezig met laden...

Filter

close