Punt Mobles

Punt Mobles

Meubelen van Punt Mobles kopen, dat kan bij Four Rooms in Gent. In onze meubel- en interieurwinkel werken wij, Line en Pieter, samen met exclusieve, kleinschalige merken. Dat laat ons toe om op om vaak meubelen op maat van onze klanten af te leveren. Ontdek waar dit unieke merk voor staat.

Waarom meubelen van Punt Mobles kopen?

Punt staat voor het beginpunt van een nooit eindigende lijn van een ontwerpconcept. De subtiele lijnen en details van de ontwerper ontmoeten de deskundige handen die het hout vormgeven. Art & Craftsmanship brengt stukken samen die door hun schoonheid de ruimte willen veranderen. Door items van Punt Mobles te kopen, kiest u voor een exclusief Spaans merk. Spanje is een van de landen met de grootste aanwezigheid in de meubelsector, van gerenommeerde bedrijven tot kleine ambachtslieden. Ze beschikken over een brede expertise, waar Punt Mobles deel van uitmaakt. Ervaren, verweerde handen maken de productie van deze unieke en tijdloze meubelstukken mogelijk. We hebben verschillende designmeubelen en -accessoires van dit merk, waaronder:

Zoek onderaan deze pagina naar uw favoriete item van dit Spaanse topmerk!

Koop Punt Mobles online of in onze winkel

Kunt u niet wachten om artikelen van Punt Mobles te kopen? Plaats dan meteen uw item in het mandje en voltooi de bestelling! Wenst u toch wat meer informatie over dit merk of wilt u eventueel iets op maat laten maken? Dan raden we aan om onze woonwinkel in Gent te bezoeken. U kunt uw vragen ook stellen via het nummer +32 (0) 497 45 39 98 of via ons contactformulier.Weergave:


Bezig met laden...

Filter

close