Mimoides Pillow Mimoides Pillow Mimoides Pillow Mimoides Pillow Mimoides Pillow Mimoides Pillow
Mimoides Pillow Mimoides Pillow Mimoides Pillow Mimoides Pillow Mimoides Pillow Mimoides Pillow
Mimoides Pillow
knus kussen in aardse tinten
€ 70,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Het weelderige Mimoides-kussen maakt deel uit van de Cocoon Textile Collection van Menu en wordt in Europa vervaardigd uit materialen van de beste kwaliteit, geselecteerd op tactiliteit. De hoes van het Mimoides Kussen is genaaid met Litouws linnen dat zachter wordt naarmate de tijd verstrijkt. Het linnen is met garen geverfd voor duurzame, rijke kleurprofielen. De kleinere kussens hebben een extra zijden stiksel, dat een opvallende omlijsting vormt aan de buitenranden.
Het binnenkussen is gemaakt van 100% gerecyclede polyester vulstof, oorspronkelijk afkomstig van plastic flessen. De hoes van het binnenkussen is ook gemaakt van polyester, waardoor het product monomateriaal is.
Het gebruik van monomateriaal in het Mimoides Kussen betekent dat aan het einde van de lange levensduur, de linnen hoes en het gerecyclede polyester binnenkussen opnieuw kunnen worden gebruikt. Mimoides is verkrijgbaar in twee maten voor woon- of slaapkamers en is gegoten in een aards palet van Burnt Sienna, Ochre, Indigo en Birch.
 
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies