Oasis Oasis Oasis Oasis Oasis
Oasis Oasis Oasis Oasis Oasis
Oasis
Decoratieve en functionele plantenbak in terracotta.
€ 103,00
Prijs per n
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Elk van deze zelfvoorzienende terracotta plantenbakken van Northern bestaat uit in elkaar grijpende bakken, waardoor ze een stabiele basis hebben en een geïntegreerd waterreservoir. De bodems zijn gekleurd in groen, wit, donkerbruin of terracotta en worden gecombineerd met bovenste bakken die de natuurlijke of bruin gepigmenteerde terracotta kleur behouden. De Oasis-plantenbakken zijn verkrijgbaar in drie maten en kunnen een verscheidenheid aan planten, struiken of zelfs kleine bomen bevatten.

Het waterreservoir wordt gevuld via de zijkant. De zelfbewateringsfunctie wordt geactiveerd wanneer de bovenste bakken water opnemen van de onderliggende bakken. De ongeglazuurde vorm van de containers hevelt het water rechtstreeks in de bodem, terwijl de bodems geglazuurd zijn om lekkage te voorkomen. De serie kan een containertuin creëren in een stedelijke omgeving, of potplanten toevoegen aan het interieur.

Terracotta is een natuurlijk en levend materiaal, en het ongeglazuurde oppervlak kan in de loop der tijd van kleur veranderen. Er kunnen ook witte lijnen ontstaan doordat zout uit de klei is gelopen.
Let wel, deze potten zijn niet vriesbestendig.