Pion Pion Pion Pion Pion
Pion Pion Pion Pion Pion
Pion
Collectie tafels en krukjes geïnspireerd op het tijdloze, klassieke schaakspel. Ø32 x 43 cm.
€ 806,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Bij schaken zijn geen twee partijen hetzelfde. En met de nieuwe afwerkingen en afmetingen die Pion bevat, wil Sancal de mogelijkheden van maatwerk uitbreiden met nieuwe, unieke combinaties voor deze kleurrijke familie van tafels en krukken. Dit ontwerp van Ionna Vautrin behoudt de subtiele essentie van een klassieker, net als het spel waar het zijn inspiratie uit haalt.

De Pion is een complete set stukken. De koninginnen en koningen worden vertegenwoordigd door de eet- en vergadertafels. Ze zijn flexibel genoeg om in verschillende situaties gebruikt te worden, van een vergaderruimte tot een restaurant of woonkamer, en trekken overal de aandacht. Torens, lopers en ridders vinden allemaal hun analogieën in een legioen bijzettafels. En toch mag de nederige pion, de kruk, niet over het hoofd worden gezien. De kleine en robuuste leren zitting is zorgvuldig gelooid en past bij de kleur van het gelakte onderstel.

Sancal heeft gedurfde nieuwe stappen gezet. De kleuren van de hoogglans gelakte onderstellen zijn vernieuwd en zijn nu verkrijgbaar in een nieuwe extra matte afwerking.

Pion Fresno voegt essenhouten fineerbladen toe aan het assortiment in elke denkbare maat en kleur. De populaire gedraaide lindehouten bladen van de Pion Tilo blijven bestaan, net als de Emperador Gold en Carrara marmeren bladen van de Pion Petra.

Te bezichtigen in onze toonzaal.