Interieurwinkel in Gent

 

Four Rooms is een luxe interieurwinkel in Gent, gespecialiseerd in originele designs van relatief onbekende merken en sterke, eigenzinnige labels. Als meubelwinkel beschikken we over een grote passie voor interieur en staan we voor een hoogstpersoonlijke aanpak. De leveranciers van designmeubelen en interieuraccessoires met wie onze woonzaak samenwerkt, delen onze visie op designinterieur. Ze creëren exclusieve stukken, bieden een persoonlijke service en leveren heel vaak maatwerk. De kans dat u bij onze meubelzaak vindt wat u zoekt, is dus heel groot.

 
  • ✓ Handgemaakte producten
  • ✓ Lokale productie
  • ✓ Persoonlijke aanpak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

 
 
Nanimarquina

Ontdek alles over onze luxe interieurwinkel

Bij meubelwinkel Four Rooms vindt u een uitgebreide selectie aan designmeubelen van verschillende unieke merken. Zo hebben we in onze woonwinkel meubelen van onder andere Sancal, BD Barcelona, Functionals en vele anderen. De meeste meubelen en interieuraccessoires uit onze meubelzaak worden gemaakt in toffe, kleinschalige ateliers en zijn duurzaam, lokaal en handgemaakt. Vaak is het zelfs mogelijk om maatwerk van ons designinterieur te krijgen. Vindt u niet meteen wat u zoekt in de vier kamers van onze interieurwinkel? Spreek ons gerust even aan, dan gaan we er persoonlijk voor u naar op zoek.

showroom

Ontdek al ons designinterieur

Wilt u onze meubelen van dichtbij bekijken om interieurinspiratie op te doen? Kom dan langs in onze interieur- en meubelwinkel. Onze deur staat altijd open en rondkijken is volledig vrijblijvend! Onze woonwinkel is bovendien makkelijk bereikbaar. Ook als u ideeën wilt opdoen, nieuwe merken wilt leren kennen of interieuradvies wilt krijgen, kunt u binnenspringen in onze meubelzaak. Heef u nog vragen over onze luxe interieurwinkel? Neem dan zeker contact met ons op.