Designmeubelen kopen in Gent

 

Wilt u designmeubelen kopen in Gent? Bij Four Rooms tillen we uw interieur naar een hoger niveau. Wij, dat zijn Line en Pieter, zijn interieurkenners en fans van een hoogstpersoonlijke aanpak. Dat merkt u aan onze selectie met duurzame, exclusieve meubelen en aan onze warme ontvangst. Vindt u de interieurmeubelen die u zoekt niet in onze showroom, dan gaan we er voor u naar op zoek.

 
  • ✓ Handgemaakte producten
  • ✓ Lokale productie
  • ✓ Persoonlijke aanpak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

 
 
design-meubel

Originele designmeubelen kopen

Zowel in de webshop als in onze interieurwinkel vindt u exclusieve meubelen voor uw leefruimte, tuin of home office. De meeste designmeubelen die u in onze zaak kunt kopen, worden vervaardigd in kleinschalige ateliers in Europa, duurzaam en lokaal. Daardoor kunnen onze leveranciers flexibel werken en vaak maatwerk bieden voor uw interieur. Bent u dus op zoek naar een specifiek designmeubel? Laat het ons weten, we maken er met plezier werk van. Of ontdek ons volledige aanbod aan duurzame meubelen, inclusief designlampen, kussens en plantenhouders in de winkel.

showroom

Koop uw interieurmeubelen online of in de winkel

Als u ideeën wilt opdoen, nieuwe merken wilt leren kennen of de exclusieve meubelen en interieurobjecten uit onze online shop in het echt wilt bekijken, kom dan langs in onze showroom. U vindt er unieke designs van jonge of minder bekende merken en originele accessoires zoals vazen, kussens, dekens, en spiegels. Alle designmeubelen kunt u kopen in onze winkel of bestellen via onze webshop. Heeft u nog een vraag over ons aanbod? Of heeft u nood aan interieuradvies vooraleer u uw bestelling plaatst? Neem dan contact met ons op.


 

 
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies