Interieurwinkel in Gent

 

Four Rooms is een interieurwinkel in Gent en is gespecialiseerd in originele designs van relatief onbekende merken en sterke, eigenzinnige labels. Als meubelwinkel in Gent beschikken we over een grote passie voor interieur en staan we voor een hoogstpersoonlijke aanpak. De leveranciers van designmeubelen en interieuraccessoires met wie we samenwerken, delen onze visie op interieur. Ze creëren exclusieve stukken, bieden een persoonlijke service en leveren heel vaak maatwerk. De kans dat u bij onze interieurwinkel in Gent vindt wat u zoekt, is dus heel groot.

 
  • ✓ Handgemaakte producten
  • ✓ Lokale productie
  • ✓ Persoonlijke aanpak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

 
 
Nanimarquina

Ontdek alles over onze interieurwinkel in Gent

Bij meubelwinkel Four Rooms in Gent vindt u een uitgebreide selectie aan designmeubelen van verschillende unieke merken. Zo hebben we meubels van onder andere Sancal, BD Barcelona, Functionals en vele anderen. De meeste meubelen en interieuraccessoires worden gemaakt in toffe, kleinschalige ateliers die een flexibele service en zelfs maatwerk kunnen aanbieden. Vaak zijn ze duurzaam, lokaal en handgemaakt. Vindt u niet meteen wat u zoekt in de vier kamers van onze interieurwinkel in Gent? Spreek ons gerust even aan, dan gaan we er persoonlijk voor u naar op zoek.

showroom

Spring eens binnen in onze meubelwinkel in Gent

Wilt u onze meubelen, zoals designsalontafels, -lampen en -stoelen en accessoires van dichtbij bekijken? Kom dan langs in onze interieur- en meubelwinkel in Gent. Onze deur staat altijd open en rondkijken is volledig vrijblijvend! Onze meubelwinkel in Gent is bovendien makkelijk bereikbaar. Ook als u ideeën wilt opdoen, nieuwe merken wilt leren kennen of interieurobjecten in het echt wilt bekijken, kunt u binnenspringen in onze meubelwinkel in Gent. Heef u nog vragen over onze interieurwinkel in Gent? E-mail ons via info@fourrooms.be, bel ons op +32 (0)497 44 55 68 of vul het contactformulier in.


 

 
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies