Een tapijt van GAN RUGS kopen in Gent

 

Een tapijt van GAN RUGS kopen in Gent kan bij Four Rooms. We beschikken over een webshop en een showroom, waar u onze tapijten in het echt kunt aanschouwen. Ontdek de levendige kleuren en geometrische designs van de Parquet-reeks, bewonder het vakwerk van Varese - met handgeweven visgraatpatroon – of het unieke kleurenpalet van de tapijtenreeks CRYSTAL.

 
  • ✓ Handgemaakte producten
  • ✓ Lokale productie
  • ✓ Persoonlijke aanpak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

 
 
Nanimarquina

Een stijlvol tapijt van GAN RUGS kopen in onze winkel in Gent

Indien u beslist om een tapijt van GAN RUGS te kopen, online of in onze winkel in Gent, kiest u voor een duurzame oplossing. GAN RUGS staat voor een milieu- en diervriendelijke productie en werkt enkel met natuurlijke vezels zoals katoen, linnen, jute, wol en gerecycleerde vezels. GAN draagt bovendien bij aan de ontwikkeling van de lokale economie en sponsort ontwikkelingsprojecten voor vrouwen op het Indiase platteland. Hun tapijten zijn prachtige blikvangers voor uw woon- of eetkamer, home office, slaapkamer, inkomhal of andere ruimtes die een warme of originele toets kunnen gebruiken.

showroom

Breng een bezoek aan onze meubelwinkel of bestel online

 

Wilt u de GAN RUGS-tapijten van dichtbij bekijken? Kom vrijblijvend langs in onze showroom in Gent. Onze winkel bevindt zich net buiten het centrum: vlot bereikbaar en makkelijk (gratis) parkeren. 
Heeft u nog vragen over de GAN RUGS-tapijten, tapijten van andere topmerken, of andere designmeubelen en -accessoires die u bij ons in Gent kan kopen? Geef ons een seintje via +32 (0)497 44 55 68, via info@fourrooms.be of via het contactformulier. Wij nemen graag de tijd om uw vragen uitgebreid te beantwoorden en u verder te helpen om uw interieur naar een hoger niveau te tillen.

 


 

 
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies