Interieurmeubelen in Gent

 

Bent u op zoek naar prachtige interieurmeubelen in Gent? Dan raden we u zeker aan om onze winkel in Gent of onze webshop eens te bezoeken! Bij Four Rooms vindt u enkel unieke designstukken van minder gekende, maar kwalitatief hoogstaande merken.

 
  • ✓ Handgemaakte producten
  • ✓ Lokale productie
  • ✓ Persoonlijke aanpak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

 
 
Nanimarquina

Interieurmeubelen van unieke merken in onze winkel in Gent

Bent u iemand die houdt van unieke designmeubelen van merken die net dat tikkeltje anders zijn? Dan hebben wij in onze showroom in Gent het perfecte aanbod aan interieurmeubelen voor u! Zoekt u designzetels? Dan hebben wij onder meer zetels van Gelderland, een merk met geschiedenis dat zich laat inspireren door Scandinavische invloeden. Bent u eerder op zoek naar barstoelen? Ook dan rekent u op ons. Zo vindt u bij ons barkrukken van BD Barcelona.

showroom

Bestel uw favoriete meubelen bij ons

 

U ziet, bij ons kunt u terecht voor uw designinterieur. We hebben allerlei soorten meubels, accessoires en meer, en dat van écht unieke merken. We nodigen u dan ook graag uit om eens langs te komen in de vier kamers van onze showroom. Zo kunt u ons aanbod in het echt bekijken en meteen om advies vragen. U kunt uw vragen ook stellen via het contactformulier, via het nummer +32 (0)497 44 55 68 of via info@fourrooms.be.

 


 

 
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies